Navigation Test File

OM COMMUNIKONST

Communikonst erbjuder engelska texttjänster för alla typer av kommunikationsmaterial som presskit, webbplatser, broschyrer, presentationer, rapporter, filmer, artiklar, skyltar, m.m. Med Communikonst får du konstnärlig kompetens som utvecklats under mer än ett decennium av professionellt skriv- och redigeringsarbete på engelska. Dessutom behärskar Communikonst svenska flytande, så möten och projekt med oss fungerar smidigt.

  • slider
  • slider
  • slider

image
Vad betyder namnet?

Communikonst är en påhittad blandning av engelska och svenska. Tillsammans med Communi som i kommunikation på engelska och konst får man Communikonst. Det har väldigt mycket att göra med konsten att kommunicera och ingenting att göra med att vara kommunist, trots vad Google kan antyda.

image
Vem är Communikonst?

Communikonst ägs och drivs av Marissa Frayer, i hjärtat en Louisianadam med fötterna i södra Sverige. Hon är en mycket pålitlig och respekterad person med många järn i elden, självgående, med falkögon och knivskarp intelligens. Framför allt är Marissa en tyst lyssnare som inte pratar för mycket men skrattar så fort tillfälle ges, särskilt när det handlar om bilder av djur. Ladda ner hennes CV på engleska HÄR. Hon Finns på LinkedIn HÄR.

Footer